Negarawan

Negarawan

Wednesday, 10 September 2014

TERGEMPAR !! MH 370 BERADA DI ISRAEL !


TERKINI: Kesemua penumpang dan anak-anak kapal MH 370 disahkan berada di Tel Aviv sebuah negara haram dunia iaitu ISRAEL LAKNATULLAH!

Sekali lagi Edward Snowden melaporkan bahawa seorang ajen perisikan CIA yang telah pun berpaling tadah dan membocorkan maklumat kedudukan terkini penumpang dan pesawat MH 370 yang pasti menggegarkan dunia.

Ikuti laporan EKSKLUSIF di bawah ini :-
TERKINI: Media 2, 7 dan 10 Israel laknatullah menafikan sekeras-kerasnya tuduhan yang pesawat dan penumpang MH 370 berada di Tel Aviv. Manakala sumber dalaman ada mengatakan ada satu penerbangan khas VIP ada dilakukan pada 27/08/2014 dari Kazakhtan tidak rekodkan. Apakah penerbangan khas VIP itu adalah pesawat MH 370 ? dan kenapa ianya tidak direkodkan ? Menjadi tanda tanya?

TAKE NOTE: Dulu heboh mengatakan MH 370 sudah landing di Diego Garcia dan kesemua kedutaan Amerika cepat-cepat menafikan sekeras-kerasnya dan sekarang ini ada maklumat mengatakan MH 370 diterbangkan ke Tel Aviv sebuah negara haram dunia iaitu ISRAEL LAKNATULLAH!  Juga mereka cepat-cepat menafikannya. Biasanya bersungguh-sungguh menafikannya adalah betul so doakan saja agar Allah s.w.t mematahkan rancangan jahat Amerika dan Yahudi laknatullah ini.
TERKINI: Ada ramai yang msj dipeti inbox kenapa baru-baru ni peperangan di Gaza media Israel laknatullah cuba mengaitkan Al Qassam telah berlatih di Malaysia. yang sebenarnya inilah hints yang kita semua tak sedar dlm diam bahawa kesemua penumpang dan pesawat MH 370 bakal berada di negara itu di suatu hari nanti.

Dan sekarang dah terbukti Amerika dan Yahudi adalah dajjal dunia yang cuba merampas pesawat MH 370 adalah betul dan bukannya spekulasi, teori mahupun khabar angin. InsyaAllah doa seluruh umat Islam khasnya rakyat Malaysia akan termakbul di suatu hari nanti. Ingatlah " Mereka merancang.... Allah juga merancang.... sesungguhnya perancangan Allah lagi hebat dan tepat. Allahuakbar !!!

*Gambar di atas menunjukkan Kapten Zaharie dan pembantu jurukapalterbang ketika dicheck point balai berlepas untuk pemeriksaan keselamatan sebelum berlepas ke Beijing, China pada 08/03/2014.

IMPORTANT: WARNING...... WARNING..... WARNING..... 

TERKINI: Sekali lagi Edward Snowden yang merupakan bekas agen CIA yang kini menetap di Rusia akan mendedahkan rancangan jahat konspirasi Amerika dan Yahudi terhadap Malaysia. Kita tunggu laporan yang bakal menyusul nanti yang pasti menggegarkan dunia. Semuanya akan terjawab, setelah China dan Rusia menjadi sasaran apakah Jepun dan Indonesia bakal dijadikan bahan eksperimen !!!

Dalam laporan terbarunya, beliau mengatakan pesawat su-25 UKRAINE telah diarahkan untuk menembak jatuh pesawat MH 17 menggunakan missile R-60 lalu terkena enjin kanan pesawat MH 17 sebelum menggunakan machine gun double barreled 30mm jenis GSH-302/A0-17A dari jarak dekat yang menyebabkan badan MH 17 pecah dan koyak dan jatuh di timur UKRAINE sebelum pesawat tersebut meletop.

Berita ini telah dikeluarkan dan disahkan oleh kerajaan Rusia. Boleh check kenyataan ini pada kawan-kawan kita yang bekerja dan belajar di Russia. Harap maklum.

Siapakah Sharifah Sofia? lawati facebook beliau....

Sharifah Sofia Syed Rashid

Ulasan

Subhanallah. Saya tidak pasti sumber sebenar artikel ini tetapi saya memetiknya daripada blog seorang rakan. Barangkali ia hanya khabar angin namun sebagai rakyat Malaysia saya mengharap ianya benar dan warga MH 370 masih hidup. Apa salahnya kita terus berdoa...

No comments:

Post a Comment