Negarawan

Negarawan

Wednesday, 26 March 2014

TUMPUAN KE ARAH MH 370 - MELAYU PULAU PINANG SEKALI LAGI MENJADI BANGSAT !


Berjaya benar DAP. Segala tenaga dikerahkan untuk jadikan luka MH370 api yang membakar kerajaan UMNO/BN. Segala macam binatang laga dalam PAS dan PKR sedang mencanak canak mencari segala macam kelemahan dan kekurangan Kerajaan UMNO/BN dalam mendepani cabaran MH 370, Kerajaan rasis DAP Cina Pulau Pinang merobohkan sehingga hancur lebur gerai Melayu di Telok Bahang.

                                           Gua punya anak aaaa...ini macam ooooo !

Apalah sangat 13 gerai Umat Melayu. Apalah sangat Melayu menjadi bangsat. Pulau Pinang Negeri Cina sekarang. DAP usah bimbang , panglima daripada PAS dan PKR dan bersedia nak berperang dengan Melayu Pulau Pinang !

Teruslah membangsatkan Melayu. Sebab ada sebahagian lagi Melayu memang suka tengok saudara mara mereka menjadi bangsat  !


1 comment:

  1. Dari dulu hingga kini... semangat komunis sentiasa di hati puak-puak mata sepet ini. Dan org melayu... dari dulu hingga kini masih lagi lena. selena selenanya...... kalau kata orang melayu ne bodoh... dia org marah. Tapi memang bodoh pun... tak reti nak mempertahankan pusaka nenek moyang mereka. kalaulah singapura tu orang melayu boleh kasi free kat puak mata sepet ne... tak hairanlah kenapa semenanjung ini tak boleh. Sedikit demi sedikit tanah dirampas secara halal...

    ReplyDelete