Negarawan

Negarawan

Wednesday, 12 March 2014

SIDANG MEDIA DS HISHAMUDDIN HUSSEIN 5.00 PETANG ( 12 MAC 2014 )

)Tabah , tenang dan penuh tanggunjawab. Hakikatnya kita bukan mencari motor hilang. Kita sedang mengesan, mencari dan menyelamatkan 239 nyawa yang berada dalam sebuah pesawat.PAS nampaknya sangat selesa memerhati sambil mencari kesilapan. Saya percaya kalau nak katakan ini bala maka bala itu ialah kerana PAS perdagangkan agama. PAS jual agama dengan harga yang amat murah.PAS benarkan DAP mainkan ucapan salam sedangkan salam adalah ibadah dan rahsia bagaimana Islam berkembang.PAS biarkan DAP tafsirkan ayat Al Quran ikut cara mereka sendiri sedang membaca ayat suci juga adalah ibadah bagi orang Islam.PAS redha Kristian gunakan kalimah Allah dalam Bible sedangkan PAS tahu mereka mahu kembangkan Kristian dalam kalangan orang Islam.PAS redha dengan kemungkaran Anwar Ibrahim sedangkan Mat Sabu antara yang paling awal mendedahkan Anwar sebagai Pelaku seks songsang.Kita, kerajaan dan pimpinan bertungkus lumus mencari jalan menyelamat, PAS bertungkus lumus menangguk di air keruh. Jika nak kata ini bala, maka sedarlah PAS lah yang menjadi punca bala tersebut !
4 comments:

 1. Sokong. Kita terus berdoa. Tahniah Datuk Hishamuddin, kekal bersabar menghadapi ujian ini dan persoalan para wartawan yang tidak sabar.

  ReplyDelete
 2. Panggil je Nik Aziz. Cakap banyak dari rumah buat apa. Datanglah bagi tunjuk ajar

  ReplyDelete
 3. Aku nampak Kerajaan sangat bersungguh sungguh. Berjaya atau gagal urusan Allah Taala

  ReplyDelete
 4. Pas...parti ajaran sesat. Jakim kena siasat. Majlis fatwa kena tengok. Kalau patut haram, haramkan. Merosakkan agama dan bangsa

  ReplyDelete